9 Zsírégető Gyakorlatok Plyometric

Lehet átélni az örömöt, a gyermekkori gyakorló plyometric gyakorlatok, hogy szaporodik az ilyen gondtalan gyerek mozog, mint kihagyom, ugrás, valamint a bál.

9 Zsírégető Gyakorlatok Plyometric

Nem meglepő hát, hogy plyometrics vagy “plyos” rövid egy kidolgozása a fenti mozog.

Robbanásveszélyes Mozgalom

Úgy is ismert, mint ugrik képzés, plyometrics hatalom épület gyakorlatok, amelyek gyakran használtak a sport képzés, valamint abban, hogy a sportolók fejleszteni a sportteljesítményt a tevékenységek, mint például a foci, röplabda, kosárlabda, tenisz.

Minden olyan sport, amely hasznosítja a “robbanó” mozgások részesülhet plyometrics gyakorlat, nagyon plyometric gyakorlatok hatékony lehet mindenki számára, aki egyszerűen csak azt akarja, hogy javítsák az általános kondicionálás, fogyni, vagy javítani testépítés erőfeszítéseket.

Nem meglepő hát, hogy plyometrics vagy "plyos" rövid egy kidolgozása a fenti mozog.

Nyújtás, valamint az Ajánlatkérő az Izmok

Plyo mozgások közé tartozik ugrás, guggolás, vagy egy sorozat egy-egy lábon ugrál. Sokan teljes test testtömeg mozog, hogy intenzív, illetve a szaporulat, lenyűgöző fitness eredményeket.

Plie Zömök Ugrás

Ez a gyakorlat a hangok le a has, lábak. Bejutni egy guggoló helyzetben, a lábad váll szélesség mellett, összekulcsolt kézzel előtt a mellkas. Most ugrik felfelé, majd érintse meg a sarka együtt a leszállás előtt. Próbálja elérni a maximumot. Ezt ismétlődő 30 4 másodperc elég lesz.

Dupla Ugrás

Kezdjük egy guggoló pozíció lábakkal egyik lábát egymástól. Ugrálj fel-leszállni a tüdő pozíció jobb lábbal előre. Ugorj fel újra a földet vissza az eredeti guggoló pozíció. Ismételje meg ezt a bal lábát, hogy teljesen egy rep. 45 perc, ez az edzés elég ahhoz, hogy a hang a has, lábak, a csípő.

Pop-Up

Feküdj le a földre, arccal lefelé, tenyerét a következő mellkasi, illetve a lábujjak felé néz. Egy felfelé push-up, így gyorsan helyre, a bal láb között a kezét, aztán egy halom semmit. Most egy fordított mozgás. Ez a gyakorlat működik a legtöbbet a testrészek; váll, tricepsz, has, semmi “de”, meg lába, ezért így egy komplett edzés.

Plank-Hop Járműves

Bejutni egy deszka helyzetben láb láb magasságban. Szét a lábad a hop annak érdekében, hogy a V, majd vissza, hogy a deszka helyzetben méterre egy láb egymástól. Ezt a 30 45 másodperc. Maga is elvégezheti ismétlést 30 másodperc. Úgy működik, a has, alhas.

Plyometric fekvőtámasz

Ezek olyanok, mint a normál fekvőtámasz, kivéve azt a tényt, hogy meg kell nyomni, ki magát a föld, amíg a kezében hagyják el a földet teljesen. Próbálja meg elérni a maximális magasság, a földet, a tenyerét ismét. Ajánlatos, hogy ne tapsoljanak, amíg le a földre, amennyit lehet bántani, főleg, ha kezdő vagy.

Nem meglepő hát, hogy plyometrics vagy "plyos" rövid egy kidolgozása a fenti mozog.

Doboz Ugrik

Ez olyasmi, amit tett, amikor gyerek voltál. Talál egy dobozban tartani az erő, magasság, szem előtt tartva. Végre egy doboz, ugrás, guggolás a helyzetben, majd ugrás a annak érdekében, hogy a földet a mezőből, majd lépjen vissza a földre. Ismételje meg ezt a készletben, hogy a legjobb hatást.

Széles Ugrik

Széles Ugrás az építő erő, működik a négyfejű combizom, hasi izmokat. Bejutni a guggoló helyzetben először a lába szétnyílt a vállig érő. Ugrás a sok energia van a testében. Leszállni a földre, majd ismételje meg, amíg kimerült vagy. Is végezhető ez a készlet 20.

Korcsolyázó Ugrik

Korcsolyázó Ugrik fokozza a négyfejű combizom, hasi izmokat, növeli az oldalirányú erő. Kezdjük egy guggoló pozíció. Győződjön meg arról, hogy a láb zárt, a nagyobb része a súly a jobb lábát. Nyomja meg a jobb lábát az ellenkező irányba, a föld halkan a bal lábát, ami mögött. Ismételje meg ezt a bal lábát teszi teljessé egy rep.

Oldalsó Kitörés

Oldalsó kitörés egy kritikus feladat, hanem rendkívül jó erőt, épület, alakformálás le a csípő, has, lábak. Ez a legjobb gyakorlat, hogy ön maximális izzadás nélkül a sérülés kockázatát. Ez egy hajlat kemény, hogy a megfelelő testtartás, úgyhogy győződjön meg róla, hogy a kitörés.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *