A Korban A Bőr

Minden szépség rend kell kezdjem azzal, hogy vigyázzon a bőrt. A korábban, hogy kezdődik, hogy gondoskodjon róla, annál jobb. Ez annyira fontos, mint az, amikor öregszünk, használat, visszaélés a testünket, a megjelenés pedig feltétele a bőr kezdődik, hogy az tükrözze az életkor, életmód. Bőr hajlamos arra, hogy mindent kipróbálnak szerint a kort, ha tudjuk, mire kell figyelni, meg tudjuk kezdeni, hogy a megelőző lépéseket, hogy a bőr keresi a legjobb.

A Korban A Bőr

Amikor fiatalok vagyunk, a legtöbben elég szerencsés, hogy a hibátlan bőr.

Ahogy öregszünk, bőrünk fokozatosan meg fog változni. Itt egy rövid útmutató, hogy mi történhet a bőr különböző szakaszok az életben, hogyan segíthet megtartani, akkor ez a legjobb.

Kamaszkorban – Sok a bőr problémák társítani a tinik, mint például akne vagy hormonális változások történtek a pubertás alatt. Olaj mirigyek a bőr ösztönözte a hormonok miatt az a termelő olaj, amely végül eltömődnek a pórusok, ami a foltok. A kitágult pórusokat, gyakran egy probléma során tizenévesen is. Ez gyakran eredményeként az olaj, hogy elzárja a pórusokat, ha már őket, ők is itt marad magával. Ezért nagyon fontos, hogy az a szokása, tisztító, valamint gondoskodik a bőr, mint fiatal korban, amennyire csak lehetséges. Sokan (köztük én is), a szebb bőr kezdődik, hogy dolgozzon ki szeplős eredményeként a napozás. Fedezze fel a fényvédő, hogy segítsen megakadályozni, hogy több bekövetkezését. Nem lehet a kísértés, hogy ebben a korban kell sminkelni, valamint bőrápoló termékeket úgy tervezték, érettebb bőr – többet árt, mint használ!

Amikor fiatalok vagyunk, a legtöbben elég szerencsés, hogy a hibátlan bőr.

Húszas – Ha a húszas években, az elmélet, a bőr kell, hogy ez a csúcs. A felfordulás, a pubertás vége, a bőr kellett volna rendezni. Foltok, pattanások ebben a korban gyakran a hormonális változások során a menstruációs ciklus, esetleg hormonális fogamzásgátlás. Ha szeplő, hogy nem fakulnak télen, veled marad. Ha nem akarod, hogy többé nem jelennek meg, védi a bőrt a nap. Ne feledje, hogy a szegény életmóddal most, mint a dohányzás, az alváshiány, a túl sok alkohol lesz a helyzet, hogy ahogy öregszünk. Ha nem a már kialakult egy jó bőrápoló rutin, most van itt az idő, hogy csináld. Befektetni a bőrt, valamint a jövőbeli éned is köszönöm.

Harmincas – Ez az, amikor a bőröm kezd kiszáradni, majd mutatni az öregedés jeleit (bár ez lehet kezdeni a húszas években, ha érdekel, nem veszik). Ebben a korban, hogy jobb a megelőzés, mint a gyógyítás. Védi a bőrt a káros hatásait a nap, rendszeresen üde, hidratál, de ne felejtsd el, hogy vigyázz a kezét, majd a nyakát. Tartsa ezeket a területeket moisturised mivel ezek gyakran az első helyen kezdjük mutatni az öregedés jeleit. Nézd után a vékony, érzékeny bőr körül a szem környékét a speciálisan kifejlesztett termékek, napszemüveg.

Negyvenes – Ez az, amikor a ráncok ki, a harmincas lesz egy állandó jellemzője. A bőr kezdődik, hogy elveszíti rugalmasságát, valamint a kollagén termelés lelassul. Nézd meg a termékek megfogalmazott további érett bőr tartalmazó összetevők, mint például a peptidek, retinoidok, hogy segítsen a bőr jelenik meg a feszesebb. A bőr is vált egyre inkább hajlamosak a nap sérülés, így ha még soha nem vett napvédő komolyan a múltban, most már tényleg eljött az ideje.

Amikor fiatalok vagyunk, a legtöbben elég szerencsés, hogy a hibátlan bőr.

Ötvenes-át – mindegy mennyi nézett után a bőr a múltban, amikor a bőr kezdődik, hogy ez már a korral jár. A fehérje-rost, zsíros lerakódások a bőr alatt eltűnnek, a bőr érzi a lazább. A ráncok egyre mélyen ülő, illetve a bőr hajszárító. Ez fontosabb, mint valaha, hogy jól egyél, gyakorlat, hogy a bőr jól moisturised, valamint védett a nap.

Egy filozófia ‘jobb a megelőzés, mint a gyógyítás, az ez a szám az egy dolog, hogy emlékezzen, mikor jön, hogy az öregedés folyamata a bőrt. Kezdődik, hogy vigyázzon a bőrt a lehető leghamarabb. Ha önnél egy jó bőrápoló kezelés, védi a bőrt a nap, élvezze az egészséges, aktív életmódot, meg fog térülni a jövőben, hogy a hatvan éves egyéni köszönöm.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *