Lehet Séta Tényleg Segít A Fogyásban?

Lehet Séta Tényleg Segít A Fogyásban?A testmozgás fontos része a fogyás, de a séta elég ahhoz, hogy az eredmények? Megnézzük, hogy az egészségügyi ellátások a séta beleértve hogyan segíthet a fogyásban.

Lehet, hogy lefogy a séta? Igen! A séta remek gyakorlat, hogy szinte bárki meg tudja csinálni. De ez több, mint egy pár extra lépést itt-ott, hogy segítsen az eredmények. Így diéta párosul, többet segíthet a fogyásban.

“Mindig szem előtt tartani, hogy a gyaloglás, vagy bármilyen fizikai aktivitás, az csak az egyenlet egyik fele. Diéta ugyanilyen fontos, hogy a” Liz Sanders, M. P. H. R. D., a kutatás vezetője, élettársi kapcsolatok, a Nemzetközi Élelmiszer http://hu-goproshape.com Információs Tanács Alapítvány (IFIC) szerint. “A tanulmányok azt mutatják, hogy ötvözi a diéta, testmozgás, mint a séta, a kulcs nem csak a fogyás, de tartása. Séta egy nagyszerű módja annak, hogy töltse ki az egyik fele, hogy a tömeg-veszteség egyenlet.”

Mennyit kell sétálni, hogy lefogy?

A Centers for disease Control and Prevention (CDC) azt javasolja, 2 1/2 óra mérsékelt fizikai aktivitás, vagy 1 óra 15 perc élénk tevékenységet minden héten az egészségügyi ellátásokra.

“Tempós séta számlálása ez a cél, meg lehet szakítani a 2 óra 30 perc egy hét bármely módon működik az életmód,” Sanders szerint. “Még egy plusz 10 perc tempós séta, itt is, ott is adhat fel.”

De ha azt szeretnénk, hogy lefogy, akkor többet kell tennie. “Csak séta, 15, 30 perc / nap nem elegendő ahhoz, hogy sok a különbség, a súlyt vesztettem, illetve nem elegendő a legtöbb ember számára, hogy segítsen fenntartani a fogyás,” mondja James O. Hill, Phd igazgató, a University of Colorado Központ az Emberi Táplálkozás.

Azt javasolja, hogy egy óra gyakorlat / nap, ha a cél az, hogy lefogy, vagy fenntartani a fogyás. A Nemzeti súlykontroll Registry, egy csoport a férfiak, mind a nők, akik karbantartott fogyás több mint egy éve, a jelentések, hogy a 90% – a a tagok edzés, átlagosan legalább napi egy órát.

Egészségügyi előnyei séta

A testsúly készült fel a zsír, izom. A séta hasznos, mert nix kövér megőrizve izom. Egy tanulmány a Journal of the American Medical Association találta, hogy amikor a férfiak csökkent a lépések számát vettek két hétig, elvesztették izom tömeg a lábakat szerzett zsigeri zsír, azaz a veszélyes fajta, a has ami körbefut a szerveket. Séta is javítja a vér cukor, vérnyomás ellenőrzés, fenntartja a csont tömege, javítja a hangulatot, védi a szívet, csökkenti a rák kockázatát.

Van gyakorlati haszna is. “A legnagyobb előnye talán, hogy mennyire könnyű beépíteni séta a mindennapi életben” – mondta Lauren Koch R. D. N., bejegyzett dietetikus A Család Foodnag. “Nem kell különleges felszerelés, egy edzőterembe, vagy, hogy remek formában van.” Egyszerűen csipke cipő, a fejét az ajtón, majd az utat, hogy az egészséges testsúlyt.

Mikor váltson át a gyalogos rutinMikor váltson át a gyalogos rutin

Ha nem látja az eredményt, amire vágysz, lehet, hogy ideje keverjük össze a rutin. Egy idő után, séta nem elég nagy fogyás előnyei. Az izmok lehet szoktatni kell a tevékenységet, meg kell, hogy növeljék a mozgását, hogy több kalóriát éget.

“Séta egy jó alapítvány a gyakorlat, de ez is segít, hogy némi ellenállás gyakorlat, mint a könyv szerinti súlyok, különösen ahogy öregszünk,” Hill szerint. Ez azért van, mert veszíteni az izomtömeg, ahogy öregszel, minél kevesebb izmod van, annál kevesebb kalóriát égetsz el. Erősítő edzés jó a csontok is.

“Mint minden edzésprogram, fontos, hogy folyamatosan kihívást jelent a szervezet új módon, a” Koch szerint. “Ezt megteheti azáltal, hogy csekély változásai a tevékenység típusa, az időt csinál, vagy milyen erős. A gyaloglás, ez azt jelenti, hozzátéve, egy pár percet, ezzel is növelve a tempót, vagy megváltoztatja az útvonalat, hogy adjunk néhány hegyek.”

Magas intenzitású intervallum tréning (HIIT) is segíthet. “Add rövid intenzívebb tevékenység közötti könnyebb helyreállítási időszakokban,” Koch szerint. “Azt is fel az intenzitás séta hozzáadásával tömeg. Készítsen egy hátizsák vízzel töltött palack (bónusz, nem mentség, hogy kiszáradt!), a kis gyerekek, a fuvarozó helyett egy babakocsit tol, vagy viseljen súlyozott mellény. Még egyszerűen szigorítás a mag pedig lengette a karját adhat egy külön kihívás.”

Miért séta a fogyás működikMiért séta a fogyás működik

Séta segíthet a fogyásban, ha te is az egészséges táplálkozás. Elkezd-val 10 percre növelni, ahogy csak tud. A munka akár 60 perc / nap, ha a cél az, hogy lefogy, vagy fenntartani a fogyás. Ha nem fér bele egy óra, egy nap, ne izgulj. Bármilyen mennyiségű séta kínál egészségügyi ellátásokra. Próbálj ki egy magasabb intenzitású edzés, ha rövid idő alatt. “A legfontosabb dolog, hogy megtalálják a módját, hogy a gyakorlat ez, hogy továbbra is fenntartja, a” Hill szerint.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *